Preview Mode Links will not work in preview mode

Mennesker og samfund

Jan 26, 2022

Entreprenør under polare himmelstrøg. Vi sender nu Grønland i Danmark, denne gang en samtale med entreprenør Ole Sørensen, som temmelig sent i livet nåede pensionsalderen, som han nu er ved at tage hul på. /Jens Brønden


Jan 19, 2022

Vi sender nu Grønland i Danmark, som denne gang har undertitlen ’Fra musik til billedkunst. I udsendelsen fortæller Rasmus Lyberth om, hvordan har brød malerkunstens kode og nu er i gang med at ’lære sig kunsten efter. Produceret af Jens Brønden.


Jan 11, 2022

Nukas egen forhistorie. Vi sender nu en samtale med Nuka Konrad Godtfredsen, der er kunstneren bag den episke tegneserie om Grønlands forhistorie. /Jens Brønden.


Jan 4, 2022

Vi sender nu Grønland i Danmark, der som optakt til årets udsendelser om Grønlands løsrivelse fra Rigsfællesskabet samler op på nogle af sidste års udsendelser om samme emne. /Jens Brønden.


Jan 3, 2022

Grønland i Danmark, Genhør med året, der gik. Vi sender nu et genhør med nogle af udsendelserne fra programserien Grønland i Danmark. Og hvis ikke de frister tilstrækkeligt, er der nu næsten hundrede dansksprogede udsendelser i KNR’s podcast at tage fat på. Produceret af Jens Brønden.