Preview Mode Links will not work in preview mode

Mennesker og samfund

May 29, 2023

Den grønlandske kajak går Worldwide, 1. del. Kajakbyggeren Svend Ulstrup fortæller om den internationale begejstring for den grønlandske kajak, især amerikanernes. De bygger og ror selv, men endnu har det ikke udviklet sig til en sport. /Jens Brønden.


May 17, 2023

Strukturel Racisme, 4. del. Grønland i Danmark handler denne gang om strukturel racisme, denne gang en samtale med antropologistuderende Miyuki Daorana, som for tiden studerer i London. Tilrettelagt af Jens Brønden.


May 2, 2023

Det grønlandske Hus i Odense kan sammen med Det nordatlantiske Hus samme sted fejre et langstrakt dobbelt jubilæum. Vi har talt ned direktør Nauja Bianco, der er direktør for begge dele, og hun fortæller, at første halvår er Grønlands og det andet Færøernes og Islands. Tilrettelagt af Jens Brønden.


Apr 15, 2023

INUNA, en grønlandsk podcast i Danmark. Et besøg på Nordisk Teaterlaboratorium, som danner rammen om INUNA, en ny grønlandsk podcast i Danmark, der er sikret mindst tre års levetid. En samtale med lederen, Arnannguaq Gerstrøm, i stationens studie. Tilrettelagt af Jens Brønden.


Apr 6, 2023

Naturforsker, forfatter og formidler Bo Normander er gæst i Grønland i Danmark. Han har rejst i mange lande, også udenfor Europa, men ingen steder er som den grønlandske natur. /Jens Brønden.