Preview Mode Links will not work in preview mode

Mennesker og samfund

Mar 31, 2020

Vi sender nu et program med samfundsforsker Steven Arnfjord fra Ilisimatusarfik, der i fortsættelse af udsendelserne om hjemløse grønlændere i Danmark, fortæller om hjemløse i Grønland. /Jens Brønden. 


Mar 24, 2020

Her møder vi formanden for grønlænderforeningen Neriuut i Randers. Hun har meget andet grønlandsk om ørerne i dagligdagen, men er lige nu karantæne-ramt i anledning af Covid 19. Selv er hun ikke syg, men har været tæt på nogen, der muligvis er det. /Programmet er redigeret af Jens Brønden.


Mar 17, 2020

I programserien ’Grønland i Danmark’ skal vi nu høre noget om foreningen ’Nukiga’, der arbejder for at styrke relationen og dialogen på tværs af Rigsfællesskabet. Det er direktør Morten Larsen, der her fortæller i en samtale med Jens Brønden


Mar 10, 2020

Vi sender nu programmet, Grønland i Danmark, der denne gang handler om et menneske, som alle kender, men måske ikke ved så meget om. Jakob Larsen fra Ilulissat, træner for kvinderne i Nykøbing Falster, fortæller om sit liv. 
/Jens Brønden


Mar 3, 2020

Denne gang handler ’Mennesker’ om en myreflittig husflidskunstner, der har slået sig ned i Bønnerup. Det er egentlig en lang historie, men beskeden og privat, som Magda Lund Hansen er, bliver der også plads til at høre noget af hendes yndlingsmusik. 

/Jens Brønden